Vedlikehold

Hva er inn av skinn?

Re:Designed by Dixie: Urban skinnkvalitet

I år kommer de fleste veksene fra Re:Designed by Dixie i skinnkvaliteten Urban som er superpopulær. Skinnet er nøye utvalgt storfeskinn som er naturlig farget. Behandlingen og innfargingen er gjort på en slik måte at teksturen i skinnet blir bevart det naturlig er i råskinnet kommer fram. Dette gir hver eneste veske et unikt naturlig uttrykk. Vesken er vokset etter fargeprosessen, noe som gir en overflate som avviser smuss og fukt ved bruk.

Skinnet i vesken blir finere og finere ved bruk pga råhudens egenskaper og får en nydelig patina! Læret blir behandlet i et fargestoff før overflaten er ferdigbehandlet, noe som bevarer det originale kornmønsteret til det rå skinnet. Skinnkvaliteten er definert av sin naturlige skjønnhet og myke overeflate der naturlige variasjoner er normalt og unikt.

Etter at veskene er farget, påføres lett voks for hånd på toppen av læroverflaten for å forhindre smuss og for å avstøte væsker når vesken tas i bruk. Dette etterlater Urban-læret til å bli vakrere og vakrere etter hvert som vesken brukes, og skape en patina til vesken.

Vedlikehold

Vesken bør smøres en til to ganger pr år med en god skinnbalsam. Re:Designed by Dixie sin Leather protection balm er super til dette bruket.

teksten fortsetter under bildene

Noen av Re:Designed veskene i urbanskinnet

Re:Designed by Dixie Abeline, er en retro inspirert veske med mye plass. Her får du plass til både 13″pc, papirer og det du ellers trenger. 

Re:Designed by Dixie Begndal Urban, en praktisk og stilig sekk. Super til hverdagen og til jobb. Her har du plass til dokumenter, liten pc og litt av hvert ellers.

RE:Designed by Dixie Molly Urban, En kjempetøff veske i mykt, håndvasket og vokset skinn. Molly er en klassisk og robust veske, med plass til alt du trenger i løpet av en dag.

Ved jevnlig bruk av skinnbalsam vil vesken være beskyttet mot smuss og skinnet vil holde seg bedre over tid. Skinn balsamen vil også gi vesken et beskyttende lag mot fukt.


Om du er så uheldig at du får flekker på vesken bør det forsøkes å børstes av med en myk kost eller en fuktig klut.