Hverdagsliv,  Markberg,  Must Have,  Omtale,  Reklame,  Smykkeskrin

Praktiske smykkeskrin fra Markberg!

En av mine favoritter i hverdagen og til reise er smykkeskrinene til Markberg. Lekre og praktiske. Denne er virkelig en must have i hverdagen og på reise!

Praktisk og nett smykkeskrin fra Markberg.
Praktisk og nett smykkeskrin fra Markberg.

 

«Markberg is the title of a true love story, A love of creating, for making a difference and for each other. All Markberg Items have a contemporary look, as well as thought-through functional details.»

En venn av meg kjøpte en slik for å ha forlovelsesringen i, trenger ikke si mer enn at de giftet seg i sommer. Gratulerer så mye fra meg til dere!

Lova kommer i to størrelser, small på 7 x 5,5 cm og large på 10 x 6 cm. To perfekte størrelser til smykkene du bruker hver dag eller på reise.

Smykkeskrinet kommer i flere farger og både i semsket skinn og i vanlig skinn. Begge med den fine runde formen. Den har også flere praktiske puter til å feste smykkene i. Her har du orden på de smykker du bruker i hverdagen på en enkel måte.

Praktiske puter til smykker!
Praktiske puter til smykker!

 

«Markberg represents the simplicity of clean Scandinavian design mixed with unique details. Functionality as well as handmade details are key elements in our design. The items are often washed and are given different treatments to add a soft vintage feeling.»

Dette er en perfekt venninnegave, 399,- for de små og 799,- er denne en super og lekker gave å ha på lager til venninne middagen eller kanskje til svigermor?

Lova, med sin runde form og praktiske innhold er et flott tilskudd på reisen. Smykkeskrinet har stive kanter som gjør at den er enkel å finne i kofferten. Og det stilrene og lekre utseende gjør at den passer perfekt inn på er hvert baderom!

Hva med å bruke denne som en spesiell innpakking av smykker til konfirmasjon eller til jul?

 

Lova smykkeskrin fra Markberg kommer i flere farger!
Lova smykkeskrin fra Markberg kommer i flere farger!

Se alle våre vesker fra Markberg HER!

Følg oss gjerne på Facebook og meld deg på vårt Nyhetsbrev!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.