Adax Braided
Adax,  Damemote,  Hverdagsliv,  Must Have,  Omtale,  Reklame,  Shoulder Bag,  Ukategorisert,  Vesker

En Braided statement fra Adax!

Adax – populære skinnvesker av høy kvalitet. Lekkert dansk design; moderne, klassisk og stilrent. Vakre materialer og nydelig håndverk som varer år etter år. De kommer med nye vakre og lekte vesker for hver årstid!

Denne våren er det de flerfargede flettede veskene som er virkelig et must have!

Braides vesker i Cormorano skinn fra Adax
Braides vesker i Cormorano skinn fra Adax

Disse veskene fra Adax er veldig kule og noe du legger merke til. Dette er vesken for den stilsikre! Med sine tre farger i gult, navy og hvit er disse veskene en av året supre nyheter fra Adax! Kanskje kommer det flere versjo

Adax Jane
Adax Jane

ner?

Jane  – er en nydelig og smart crossover, som har et feminint snitt og en fresh look!

Innvendig har vesken et stort rom og en glidelåslomme. Jane kommer med justerbar skulderreim. Det følger med støvpose og garantibevis i egen skinnlomme. Skinnlommen kan brukes som kredittkortholder.

Størrelse : 30 x 21 x 8 cm.

Sonia Hand Bag, en fabelaktig sort, gul og hvit flettet veske i kvalitetskinn.Vesken har et eksklusivt uttrykk! Sonia

Sonia i Cormorano skinn
Sonia i Cormorano skinn

er en statement veske, med et feminint snitt og en fresh look! Innvendig har vesken to store rom som deles av en stor glidelåslomme. Vesken har også ekstra gliedelåslomme og en åpen lomme innvendig. I tillegg har Sonia både skulderstropper og crossoverstropp som er avtagbare. Det følger med støvpose og garantibevis i egen skinnlomme. Skinnlommen kan brukes som kredittkortholder. Bytt gjerne ut crossover stroppen med en av de andre løse stroppene som finnes!

Størrelse: 30 x 28 x 8 cm. 

Jennifer i Cormorano skinn fra Adax!
Jennifer i Cormorano skinn fra Adax!

 

 

Den siste vesken i denne serien vi vil presentere er:

Jennifer – en fabelaktig sort, gul og hvit flettet veske i kvalitetskinn! Vesken har et eksklusivt uttrykk! Jenniferer en

statement veske, med et feminint snitt og en fresh look! Innvendig har vesken et stort rom, glidelåslomme og en åpen lomme. I tillegg har Sonia både skulderstropper og crossoverstropp som er avtagbare. Det følger med støvpose og garantibevis i egen skinnlomme. Skinnlommen kan brukes som kredittkortholder.

Størrelse: 25 x 15 x 8 cm.

Hele serien her omfavner sommeren på en sporty og eksklusiv måte. Fargene gir det maritime i blåfargen og det sommerlige i hvit og gult. De er så universelle at vesken kan brukes hele året!

Adax Cormorano Braided Hand Bag JenniferAdax Cormorano Braided Hand Bag Jennifer Previous Next Previous Next Adax Cormorano Braided
Adax Cormorano Braided Hand Bag Sonia

 

Følg oss gjerne på Facebook og meld deg på vårt Nyhetsbrev!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.