Super jobb veske!
Adax,  Damemote,  Hverdagsliv,  Markberg,  Must Have,  Omtale,  pc-veske,  Redesigned by Dixie,  Reklame,  Vesker

Re:DesignedByDixie Evia, en super jobbveske!

Alle trenger en god veske til jobb, som er super praktisk og lekker! Helst begge deler. Det er ikke alltid vesken treffer begge deler, men denne gangen har Dixie (Re:DesignesByDixie) truffet på begge punkter!

Super jobb veske!
Super jobb veske!

Evia er i familie med flere andre vesker, du kan se aller her: Familien! 

Men Evia står sterkt alene også. Denne er superpraktisk i herlig mykt skinn, med en nydelig glans i skinnet! Denne gjør seg både til hverdag og jobb. Vesken kommer i fargene Cognac, Black og Dark Green, og den er like vakker i alle tre fargene! Faktisk så ble vi utsolgt for Grønn og sort i løpet av den første uken vi hadde denne inne!

Evia Black
Evia Black
Evia Dark Green
Evia Dark Green

MERK! Vi linker til alle fargene Evia kommer i, om det er en farge som mangler er vi utsolgt for denne fargen. Send oss en mail så kan vi bestille foretrukket farge for deg!

Evia har et stort hovedrom, der får du plass til ALT du trenger med deg på jobb.

Det er plass til en PC, nettbrett og papirer i A4 format. Glidelåsen er kjempesmart, den går ned på siden av vesken så du enkelt får tak i det du

Evia Side
Evia Side

trenger som ligger i vesken! Noe jeg finner veldig praktisk, særlig på vinteren når jeg ofte trenger det ene som ligger nederst i vesken 🙂

En annen egenskap jeg har funnet som er kjempefin er den store lommen i front. Denne lukkes med klaff og en magnetkapp. Her legger jeg telefonen min, kortmappen, lipglossen og alt det som jeg trenger raskt! Ikke bare er vesken stor, men den er praktisk også!

Spesielt liker jeg det at vesken har både to solide og gode skulderreimer, den har også en god crossoverreim som jeg bruker mye! Jeg har den faktisk hengende på hele tiden og kan da velge om jeg vil bruke vesken som skulderveske eller crossover. Og OM jeg går lei av crossoverreimen kan jeg alltid bytte den ut med en av de fine Guitar Straps fra Markberg eller Adax som finnes!

Denne familien inneholder Essa, Esta, Elia og Elna!
Følg oss gjerne på Facebook og meld deg på vårt Nyhetsbrev!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.