Aunts and Uncles, leken og lekker!
Aunts & Uncles,  herre mote,  Hverdagsliv,  miljø,  Omtale,  Reklame,  Ukategorisert,  Vesker

Kjekke onkler med praktiske løsninger!

Tenk å ha en onkel som ikke bare er kjekk, men praktisk også?

Vi kan nok ikke gi deg en onkel, men kan anbefale tøffe, holdbare, miljøvennlige vesker og bagger for menn i alle aldre fra det tyske merket Aunts & Uncles.

«Aunts & Uncles er en familiebedrift med lidenskap for skinnvesker. Siden 2004 har de entusiastisk utviklet nye design, forbedret de gamle på en tradisjonstro måte- alltid med tanke på å gjøre deg glad.»

Entusiasmen og lidenskapen vises i de smarte løsningen og den gode design som kommer fram i sekkene og veskene som kommer fra Aunts and Uncles. Alle vesker, bagger,

Vi får veskene fra Aunts and Uncles i esker som er brukt før!
Vi får veskene fra Aunts and Uncles i esker som er brukt før!

sekker og kofferter er håndlaget i miljøvennlig farget og garvet skinn. Kanskje de koster litt mer enn andre tilsvarende produkter, tenk da over hva du betaler for!

 

Aunts & Uncles har som hovedfilosofi å lage vesker med hjertet. Alle vesker er håndlaget, med sjel, og har fokus på praktiske løsninger og holdbarhet. Miljøvennlighet står sterkt i fokus, og all produksjon blir fortløpende Veritas-sertifisert. Alt skinn blir garvet og farget vegansk. Firmaet har også bannlyst sosial dumping fra sine to fabrikker, slik at veskene kan bæres med god samvittighet.

Aunts and Uncles lager vesker for både bror, onkel, far, sønn og bestefar. Ja, faktisk for hele familien. Mor og tanter også! Alle har smarte detaljer og gode løsninger. Og alle er laget med omtanke og respekt for veskemakerfaget!

Når du velger en Aunts and Uncles-stil, blir du en del av familien. Du går ikke for hver trend,  du viser verdier og et hjerte for individuell, ukonvensjonell stil.

Vesker til jobb og fritid!
Vesker til jobb og fritid!
Tøffe sekker og praktisk toalettmappe!
Tøffe sekker og praktisk toalettmappe!

 

 

 

 

 

 

 

Vi gleder oss hver gang vi ser noen med en kvalitetsskinnveske eller en lommebok fra Aunts And Uncles!

Viste du forresten at alle lommebøkene vi har for menn har RFID beskyttelse? Også de fra Aunts And Uncles. Se lommebøkene fra Aunts and Uncles her!

Ut i verden med Aunts And Uncles!

Stilige og retro inspirerte reiseartikler har vi lagt vår elsk på. Stilige så du kan ha de i stuen. Praktiske og robuste så du har baggen eller kofferten i mange år: The Softie og Roughneck.

The Softie

Aunts and Uncles Softie Weekender Hazelnut
Aunts and Uncles Softie Weekender Hazelnut

Aunts and Uncles Good Old Friends Softie Weekender muligens verdens barskeste weekendkoffert! Med denne kan du slentre muntert gjennom flyplassen mens du kjenner de lange blikkene fra alle som plutselig gremmes over sine kjedelige trillebager. Som disse har denne kofferten også et stort, lettpakket hovedrom med innvendig kryss-strikk for å holde ting på plass og en glidelåslomme i lokket til papirer eller småting. Men der slutter likheten, da «The Softie» er kledd i skikkelig bøffellær. Lærreimene med spenner er ‘old-school’, men skjuler moderne hurtiglåser. Hjørneforsterkningene derimot er akkurat så solide som de ser ut. En skikkelig bærehank i skinn er selvfølgelig på plass, men det følger også med en avtagbar skulderreim i skinn til avlastning. Tøffere blir det ikke, og hvilken weekendkoffert kan du ellers ha stående fremme i stua som pynt når den ikke er i bruk?

Roughneck Weekendbag 

Aunts and Uncles Roughneck Weekendbag Hazelnut
Aunts and Uncles Roughneck Weekendbag Hazelnut

Aunts and Uncles Good Old Friends Softie Weekender er tøff men myk: Roughneck er en glad og trofast følgesvenn for enhver eventyrer. Laget av robust vokset kuskinn av høy kvalitet og designet med gjennomtenkte løsninger og solide detaljer. Innvendig har den et stort praktisk rom og i tillegg smålommer for mobiltelefon, ID-papirer, nøkler osv. Det er plass nok til en laptop på 18″ hvis du har det, og det du ellers vil ha med på tur. Utvendig lomme både foran og bak for ting du vil ha lett tak i underveis. Roughneck bæres i solide håndtak eller i den lengdejusterbare skulderreima som kan enkelt fjernes hvis ønskelig. Tøffere turkamerat er det vanskelig å finne.

Vi ønsker deg en god høst og Happy Shopping!

Følg oss gjerne på Facebook og meld deg på vårt Nyhetsbrev!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.