Nydelig fargeskifte!
Adax,  Damemote,  Decandent,  Hverdagsliv,  Markberg,  Must Have,  Omtale,  Vesker

Høstens nydelige røde farge!

Høst er tid for de varme lune fargene som står i stil til fargene rundt oss. Vi gledes over alle nyansene av burgunder eller okseblod fargen som er kommet i motebilde nå i høst!

Alle veskeprodusentene våre har kommet med sin rødnyanse på vesker denne høsten. Jeg må bare dele noen av mine favoritter. Hadde jeg kunnet brukt alle selv hadde lykken vært komplett! Men så mange vesker har jeg bare ikke plass til 🙂

Adax Scarlet Red

Adax kommer i år med en mer jule rød farge. Den er slett ikke dum nå i høst heller, og heller ikke resten av året. En fin og klar rødfarge som kan brukes til mye. Jeg kan nok bruke den hele året, både sammen med sommer kjoler og vinterkåper. Motebilde vil preges av dyreprint og denne rene klare fargen vil passe inn her også.

Mako vesken og Sia er to av de som kommer med denne nydelige røde fargen. De er to praktiske vesker med en god mellomstor størrelse. Se andre Adax vesker i rød toner her!

Adax Cormorano Shoulder Bag Sia er en stilren og romslig crossover med sølv detaljer. Vesken har regulerbar skulderreim og glidelås i toppen. Den har en glidelåslomme bak. Innvendig har den tre gode rom
Adax Cormorano Shoulder Bag Sia er en stilren og romslig crossover med sølv detaljer.
Vesken har regulerbar skulderreim og glidelås i toppen. Den har en glidelåslomme bak. Innvendig har den tre gode rom
Adax Cormorano Shoulder bag Mako er en fin liten skinn veske med både håndtak og skulderreim. Vesken har glidelåslukking i topp og en glidelåslomme bak. Inni er det et godt romslig rom og en egen glidelåslomme til verdisaker
Adax Cormorano Shoulder bag Mako er en fin liten skinn veske med både håndtak og skulderreim. Vesken har glidelåslukking i topp og en glidelåslomme bak. Inni er det et godt romslig rom og en egen glidelåslomme til verdisaker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Markberg Burgyndy

Markberg kommer med fargen Burgundy, den har de satt på flere vesker og de har den fast i sitt sortiment. Her kommer veskene både i semsket skinn og i lær. Fargen er like nydelig på begge sortene skinn. Mitt hjerte gleder seg over denne fargen. Den kuleste skinnvesken i fargen Burgundy må være Markberg Vanya og i semsket skinn er Markberg sin Ulrika. Alle veskene i rødtoner fra Markberg finner du her!

Markberg Vanya Crossbody Bag Suede er en praktisk og stilig veske i semsket skinn på lokket og kalveskinn resten.
Markberg Vanya Crossbody Bag Suede er en praktisk og stilig veske i semsket skinn på lokket og kalveskinn resten.

 

Markberg Ulrika Bag er en super og herlig veske i semsket skinn. Den har to avtagbare reimer, en lang og en kort. God innvendig plass
Markberg Ulrika Bag er en super og herlig veske i semsket skinn. Den har to avtagbare reimer, en lang og en kort. God innvendig plass

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Decadent OxBlood

De to siste vesken jeg vil dra fram, som ikke bare har den kule fargen Oxblood, men også en kjempefin design er Decadent Kylie og Skylar. Begge kommer i semsket skinn og har utrolig kul design. Se resten av veskene i rødtoner fra Decadent her!

Kylie Cross Body er en super hverdagsveske. Denne solide skinnvesken i mellomstørrelse rommer alle dine hverdagsnødvendigheter og kan med den avtagbare og justerbare skulderreima bæres på forskjellige måter
Kylie Cross Body er en super hverdagsveske. Denne solide skinnvesken i mellomstørrelse rommer alle dine hverdagsnødvendigheter og kan med den avtagbare og justerbare skulderreima bæres på forskjellige måter
Skylar er en god og romslig hverdagsveske. Inni er det et stort rom og en mindre sidelomme som lukkes med glidelås. Selve vesken lukkes også med glidelås. På forsiden er det i tillegg to små lommer.
Skylar er en god og romslig hverdagsveske. Inni er det et stort rom og en mindre sidelomme som lukkes med glidelås. Selve vesken lukkes også med glidelås. På forsiden er det i tillegg to små lommer.

 

 

Vi elsker virkelig alle fargene som er kommet i høst og ser fram til å vise de til dere i ukene framover! Og snart vil veskene matche naturen perfekt 🙂

 

Ha en god Veskehøst!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.