Sommer, sol og Hellen Navy Clutch!
Clutch,  Damemote,  Hverdagsliv,  Redesigned by Dixie,  Reklame,  Vesker

Det er sommer, det er varmt om natten…

Vi elsker is, sol og badetemperaturer 😉

Her i Oslo er sommeren virkelig kommet for fult, mennesker ligger side om side i parkene. Strendene og badeplassene er ofte fulle og uteserveringen blir fylt opp av solglade mennesker!

Jenter går sammen på shopping for å finne noe supert tilbehør å ha i weekendbagen for sol og varme dager. Ikke bare badetøy, men kule solbriller og sjal. En ting som kommer hvert år i butikken er stråhatten.  Å ha med egen skygge er kjempelurt og anbefales! Og hatten kan styles akkurat slik du vil.

Når vi sitter inne å leser til eksamen eller er på jobb er lunsj i parken kjempe godt. Bare for en liten tur ut i parken blir en stor veske litt mye å ha med, jeg trenger jo bare penger, solbriller og telefon med meg i lunsjen 🙂

Min superpraktiske Hellen Clutch fra Dixie passer perfekt oppi jobbvesken. Her kan jeg legge alle tingene jeg trenger med meg i lunsjen uten å dra med den store vesken eller ha på meg noe med lommer. Hellen har en kjekk stropp som du kan hekte rundt håndleddet.

Perfekt for lunsj i parken eller den raske turen til butikken 😉

Sommer, sol og Hellen Navy Clutch!
Sommer, sol og Hellen Navy Clutch!

Dixie Hellen – En tøff clutch i skinn. Den har et hovedrom som lukkes med glidelås, og i front en glidelåslomme. En stropp til å ha rundt håndleddet. Stroppen kan hektes av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.