Hva er den perfekte festivalvesken?
Adax,  Aunts & Uncles,  Clutch,  Damemote,  Omtale,  Redesigned by Dixie,  Reklame,  Tester,  Vesker

Den perfekte festivalvesken, del 2

Som vi har skrevet tidligere er sommeren den største festivaltiden i året. Og vi strømmer til festivaler for å oppleve musikk, fest, glede og venner:-)

Her fortsetter presentasjonen av våre festivalvesker!

Det som er helt sikkert er at noen personlige ting bare MÅ være med på festivalen om sommeren. Festival look er jo en leken og behagelig stil, som passer de aller fleste av oss. Dongerishorts, boheminspirert topp, naturfarget veske og støvler 😉

Hva bare MÅ du ha med i vesken på festival?

Mine favoritter er:

  1. solkrem både til kropp og ansikt
  2. lommebok
  3. gnagsårplaster
  4. mobiltelefon, eventuell nød lader
  5. og om mulig ekstra drikke

Her har jeg tatt fram noen av de små og mellomstore størrelsene på vesker som er våre favoritter.

Adax Cremona Shoulder bag Orthilia

 

Adax Cremona Shoulder bag Orthilia, Cremona purse Vanilla
Adax Cremona Shoulder bag Orthilia, Pungen er Cremona purse Vanilla

Dette er en tøff og miljøvennlig farget veske fra Adax. Vesken lukkes med en kraftig magnet og bæres i den flotte justerbare skulderreimen. På baksiden finnes en smal glidelåslomme til småting. Innvendig er det tre rom, og en liten glidelåslomme med en åpen skinnlomme utenpå.

Adax har i samarbeid med Cathrine Dufour, dansk OL-rytter, designet denne lekre skulderveske som er inspirert av dressurverden. Seriens kjennetegn er blant annet den flotte skulderreimen på fronten og den avtakbare pisk-inspirerte pompomen. Vesken finnes også i fargen sort. Pungen er fra samme designsamarbeid og er en Adax Cremona purse Vanilla som også kommer i fargen sort.

Dixie Lillesand Crossover

Dixie Lillesand Crossover Burned Tan Norlyk Vintage
Dixie Lillesand Crossover Burned Tan Norlyk Vintage
Dixie Lillesand Crossover Burned Tan Norlyk Vintage
Dixie Lillesand Crossover Burned Tan Norlyk Vintage

 

Lillesand Crossover, laget av vasket og håndvokset ku-skinn, med glidlås i toppen og glidlåslomme foran. Justerbar skulderreim. Den har utrolig mykt skinn, og rommer mye. Den er lett å ha med seg og kan bruke som hverdags veske også! Lommeboken er en Dixie Norlyk Vintage Lommebok.

 

Aunts & Uncles Cauliflower Shoulderbag Creme Brulé

 

Cauliflower Shoulderbag Creme Brulé
Cauliflower Shoulderbag Creme Brulé

En flott veske i premium kalveskinn som passer i mange anledninger. Med den vanlige reima er den en flott skulderveske, men klikk kjapt på plass den medfølgende forlengerreima og den passer plutselig over motsatt skulder også. Som de andre aunts & uncles veskene farges denne med vegetabilske, miljøvennlige farger. Det innvendige foret er i bomull. Størrelse:  (BxHxD) 38x28x12 cm.

Dette er nok den største vesken vi vil ha med oss på festival!

 

God Festivalsommer!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.