Sommer bryllup
Adax,  Clutch,  Decandent,  Redesigned by Dixie,  Reklame,  Vesker

Veskefin i sommerbryllupet!

Våren og sommeren er høysesongen for bryllup, jeg sliter alltid med hvilken kjole jeg skal ha. Ikke minst med hvilket tilbehør!

Etter at jeg fikk min bunad er jo antrekket på dagtid satt, men i varmen kan det bli veldig upraktisk å gå i ull hele dagen. Derfor er det mange som bytter ut bunaden etter middag. Jeg er ikke noe unntak der nei 😉

Så hva i alle dager skal mann finne på for sommerens festligheter?

Kjolen er det enkleste, det er i utgangspunktet «bare» å følge årets motebilde. Som i år er det blomster og lange kjoler som er i motebilde. Heldigvis får jeg si, så er dette en stil som kommer igjen og igjen. Da er det enkel å finne kjolen i skapet som passer til årets trend 🙂 Eller enda enklere gå for den tradisjonelle og klassiske lange ensfargede selskapskjolen!

Uansett så er det moro å sette sammen antrekket!

Tilbehør er det verre med. Her sliter de fleste, om de ikke har en super favoritt! Dessverre er jeg av de som virkelig synes smykker og vesker er gøy! I år skal vi ta frem skjell smykkene og smykker med dusk 🙂 Gult gull er også blitt mer populært i vår og sommer. Mye takket være Meghan Markel og det sies at etterspørselen etter gult gull har økt betraktelig i USA i vår da Meghan bruker mye gult gull 🙂

Mitt veskevalg for årets første bryllup er en gul skjønnhet fra Re:Designed By Dixie. En av årets favoritter!

En nett veske som gir mye i den moderne med klassiske utformingen. Den kan jeg i bryllupet bruke som en håndveske uten skulderreim og setter jeg på skulderreimen blir den en kul «ut på byen veske» eller en fin hverdagsveske! Jeg får plass både til mobil, pengebok, sminke og noe å drikke 😉

Sjekk de fine bildene av Marigold! Du finner Marigold her!

Hva er så viktig å tenke på når du skal velge veske til selskapskjolen?

  1. farge, passer fargen?
  2. størrelse, får jeg plass til alt jeg bare MÅ ha med på fest?
  3. kan jeg bruke den flere ganger?

Ønske om farge og størrelse er jo opp til den som skal ha vesken. Ofte kjøper vi en selskaps veske som bare brukes noen ganger. her vil jeg ta fra noen andre av våre favoritter som kan brukes både i selskap og til hverdags.

Decadent Cleva, en super veske både til hverdagsveske og fest!
Decadent Cleva, en super veske både til hverdagsveske og fest!

 

Decadent Cleva Small Pouch er en 2-i-1 veske som inneholder et stort rom med tre kredittkortlommer. Dette er en elegant liten veske som passer like bra til hverdags som til fest. Lokket lukkes med en elegant liten spenne i sølv og gull. Vesken kan brukes både som skulderveske eller clutch. Skulderreimen er av metall og kan enkelt klipses av. En nydelig tidløs veske. Cleva finner du her!

Adax Cormorano Handbag Athena
Adax Cormorano Handbag Athena

 

Athena vesken er også kjempefin til fest, og den kan du bruke som en crossover eller som en håndveske. Vesken har regulerbar skulderreim. Innvendig har den tre praktiske rom som deles av lommer med glidelåslukking. En kjempefin stilren veske skinn. Athena finner du her!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.